top of page

Lizzy Kaat

Illustrator uit Zuid-Holland

Ik ben al heel mijn leven een beeldmaker geweest. Als kind was ik altijd erg stil. Mijn manier van communiceren was met strips en tekeningen. Later ben ik dat gaan uitbreiden en maakte ik een breed schala aan kunst en illustraties zowel als films en animaties.  

Ik ben in 2019 afgestudeerd aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam met een Bachelor of Arts Design: Illustratie. Naast illustratie heb ik ook onderwijs in Audiovisuele kunst (film) genoten.

Ook al ben ik op eerste plaats illustrator, zal mijn fascinatie voor films altijd blijven, en dat zie je ook terug in mijn werk. Daarom uiten sommige van mijn projecten zich ook in de vorm van een film of animatie. Ik kijk ook altijd naar datgene wat het beste werkt voor een bepaald project. Soms komt een boodschap beter over in bewegend beeld dan een statische, en vice versa.


Mijn werk is herkenbaar en heeft een eigen stijl, maar ik maak graag gebruik van verschillende mediums. Vaak werk ik digitaal en ga ik aan de slag met de nieuwste snufjes in Illustrator en Photoshop, maar soms trek ik lekker 'ouderwets' mijn fineliners en waterverf uit de kast. Ook hier kijk ik naar welke stijl past bij het project, zodat het werk het beste tot zijn recht komt.

Lizzy at work.jpg

Geselecteerde opdrachtgevers

European City of Science Leiden
Jacques Verzijl

Rijnlandse Boekhandel Oegstgeest
Veenerick Boek en Kantoor Roelofarendsveen

Boekhandel Blokker Heemstede

VGN KLEIO

Compassion in World Farming Nederland
Pola Verschoor (University of Aberdeen / British Heart Foundation)

Bodywhyse - Ireland

ADM Amsterdam

Unitas S.R. Utrecht

Onderwijs

2008 - 2014

VWO / TTO 

Rijnlands Lyceum 

Oegstgeest

2014 - 2019

Bachelor of Arts (BA): Design: Illustration

Project Linking: Audiovisual Studies

Minors: Public & Private (Autonomous)

              New Frontiers (Commercial)

Willem De Kooning Academy

Rotterdam

Neem contact op

Heb je een idee voor een project maar weet je niet hoe je verder moet? Heb je interesse in mijn werk en denk je dat ik iets voor je kan betekenen? Of heb je gewoon een vraag?


Schroom niet om contact met me op te nemen! Vul het formulier in hieronder of stuur me een mailtje en ik zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Thanks! Message sent.

+31 6 31767480         talldoorart@gmail.com

Like me on Facebook & Follow me on Instagram! 

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Klantenbeoordelingen

Talldoor Art Logo 2022.png
bottom of page